Twoje dane zostają twoje.
Bez konta, bez rejestracji. Aplikacja zapisuje wszystko lokalnie na twoim urządzeniu.
iCloud, jeśli chcesz. Na iPhonie i iPadzie kopia na twoim własnym koncie Apple i synchronizacja między twoimi urządzeniami.
Brak serwera dewelopera. Nikt poza tobą nie ma dostępu do twoich danych.

